Filtreaza dupa

Pret

Pret

  • 1.854,00 lei - 14.430,00 lei

Pretul zilei

Testimonial

Produse noi

Generatoare digitale

Generatoare Curent Electric digitale/inverter:

Generatoarele de Curent digitale Stager sunt uşor de manipulat şi recomandate pentru alimentarea consumatorilor sensibili la fluctuaţii de tensiune sau frecvenţă cum ar fi echipamentele de măsură mobile, computere, sisteme audio-video etc. Usor de manipulat si special concepute pentru alimentarea consumatorilor sensibili la fluctuatii de tensiune sau frecventa, generatoarele digitale sunt o solutie optima pentru toti cei care doresc sa aiba garantia unei surse de curent neintrerupte. 

In cadrul magazinului online Uneltescu.ro gasesti o gama extinsa de generatoare digitale, furnizate direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu. Printre marcile comercializate se numara si generatoarele digitale Stager, recunoscute pentru fiabilitatea si performanta lor in orice conditii. Iti punem la dispozitie generatoare digitale cu un design ultra-modern, usor de transportat si manipulat, ce ofera confortul deplin utilizatorilor. Gratie tehnologiei de varf, generatoarele digitale ofera avantaje superioare in raport cu generatoarele traditionale. Printre acestea se numara: randamentul maxim, silentiozitatea, controlul facil si durabilitatea. Data fiind utilitatea lor, nu stii niciodata cand ai nevoie de generatoare digitale! De aceea este indicat sa le achizitionezi din timp, la preturi foarte mici. Odata comandate, scapi de tot stresul pe care il presupune furnizarea deficitara a curentului electric de catre reteaua de distributie, dar si de penele dese si neanuntate de curent!

Generatoare digitale-Economie si confort! Generatoarele de curent au fost construite pentru a acoperi nevoile diverse ale utilizatorilor. De exemplu, un generator de curent te poate scoate din incurcatura atunci cand te confrunti cu o pana de curent. Un Generator de Curent este la fel de util si in cazul unor locuinte care nu se pot racorda la o sursa traditionala de curent. Generatoarele de Curent pot fi utilizate de oricine: utilizator casnic, sedii de firme si birouri, locuinte private, etc. Pe scurt, in momentul in care tensiunea primita de reteaua electrica este insuficienta pentru functionarea in conditii optime a aparaturii din dotare, se impune un generator de curent. Modelele de generatoare difera de la caz la caz, insa de departe cele mai practice sunt cele digitale, care gratie designului ergonomic si a dimensiunilor reduse poate fi amplasat oriunde si poate fi manevrat fara efort. Aplicatiile acestor echipamente sunt diverse, de la camping la consumatori care nu permit fluctuatii de tensiune, ca de exemplu, aparatura medicala mobila. In general, generatoarele de curent digitale au o tensiunde de iesire de 220V si puteri cuprinse intre 1KW si 7.5KW. Generatoarele digitale, cunoscute si sub numele de inverter sunt prevazute cu motorizari atat pe benzina, cat si pe motorina.

Uneltescu.ro: Generatoare de Curent digitale Stager

Daca ai hotarat sa achizitionezi generatoare digitale, alege intodeauna performanta-alege Stager! Pe site-ul nostru Uneltescu.ro, gasesti o gama diversificata de generatoare digitale marca Stager, la preturi mai mult decat avantajoase. Modelele din aceasta gama sunt portabile, ceea ce-ti va oferi posibilitatea unui control optim si confortabil. Dincolo de design-ul modern si ergonomic, generatoarele digitale prezente in oferta noastra se remarca si printr-un randament superior si o eficienta maxima, indiferent de aplicatii. Generatoarele de Curent digitale sunt silentioase, confortabile si usor de utilizat. Mai mult intretinerea lor se face fara costuri suplimentare iar durabilitatea este garantata de numele producatorului. Daca nu stii ce fel de generatoare digitale ti se potrivesc, iti stam la dispozitie cu sfaturi si consiliere gratuita in vederea alegerii corecte. Livrarile se efectueaza rapid, iar pachetul contine factura, ambalajul original, manualul de utilizare si garantia de 2 ani!

Filtre active