Pretul zilei

Testimonial

Masina de tuns gazon Texas Razor 4610 TR/W

Review 
1.300,77 lei Economiseste 3%
1.341,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

 

Securitate

 

Transport in toata tara

 

Retur

Masina de tuns gazonul cu motor termic autopropulsata recomandata pentru suprafete de peste cateva sute metri patrati.    

Masina autopropulsata ofera o manevrabilitate mult superioara unei masini de tuns gazonul traditionale; in timp ce efortul dumneavoastra se diminueaza considerabil deoarece motorul termic actioneaza si rotile din spate care imping masina mai ales atunci cand sacul colector este aproape plin cu iarba, suprafata este mare, prezinta denivelari, ocoliti diverse obstacole (pomi), sau doriti sa tundeti gazonul in diferite directii.    

Masina de tuns gazonul cu motor termic ofera un grad de libertate de miscare si putere mult mai mare decat in cazul uneia cu motor electric. Este recomandata pentru suprafete de gazon mari sau iarba inalta.    

Masina de tuns gazonul are patru functii:    

  • colectare - se foloseste in cazul in care iarba nu este foarte inalta si in cazul in care gazonul se tunde mai des. Astfel cosul nu necesita des golirea.
  • mulcire/maruntire - iarba este taiata si maruntita in final ajungand la radacina gazonului si devine un fertilizator natural.
  • descarcare in spatele masinii - se folosete acolo unde iarba este mare sau gazonul se tunde mai rar iar sacul pentru colectare s-ar umple rapid
  • descarcare in lateralul masinii - ca si in cazul descarcarii in spate se foloseste acolo unde iarba este mare, astfel sacul s-ar umple rapid; sau in cazul in care gazonul se tunde rar. Cu aceasta functie gazonul taiat este aruncat in lateral si imprastiat intr-un strat subtire.

Reglajul inaltimii central prezinta avantajul ca se regleaza inaltimea de taiere intr-un singur loc pentru toata masina, fata de cazul in care ar trebui sa reglati inaltimea pentru fiecare roata in parte.

Masina este dotata cu stut pentru conectare la o sursa de apa; dupa folosire, masina se poate curata foarte rapid si cu efort minim. Astfel conectati furtunul, porniti apa, motorul si actionati cutitele, iar iarba si resturile sunt indepartate rapid. Este util sa faceti acest lucru imediat dupa fiecare folosire, astfel masina va fi curatata in scurt timp iar dumneavoastra ii veti prelungi mult durata ei de viata.    

Atunci cand cumparati o masina de tuns gazonul cu motor termic asigurati-va ca achizitionati si uleiul adecvat pentru motor.    
   
Date tehnice
Tip motor     4-timpi
Model motor     Powerline TG470
Capactitate cilindrica     139 cm3
Putere     2,3kW v. 3000 rpm
Autopropulsata    Da
Nivel zgomot     96 dB
Sistem pornire     La sfoara
Tip combustibil     Benzina
Capacitate ulei motor     0,6 litri
inal time de taiere     28-75 mm
La time de taiere     46 cm
Mulcire    Da
Marun tire     Da
Evacuare iarba spate     Da
Eliminare laterala     Da
Cu tit     Metal
Material carcasa     Otel
Tip maner     Softgrip
Maner     Reglabil
Cutie colectoare     65 litri
Reglare inal time     central
Trepte de reglare inal time     6 pozitii
Dimensiune roata fa ta     7
Dimensiune roata spate     10
Nr axe    2
Ulei     SAE 30
Greutate     33 kg

4800066514

8 alte produse din aceeasi categorie: