Filtreaza dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 3,00 lei - 64.856,00 lei

Pretul zilei

Testimonial

Utilaje pentru constructii

Utilaje ieftine pentru constructii Masalta | Utilaje Masalta | Constructii | Uneltescu

Utilaje de constructii de compactare

Utilajele de constructii de compactare Masalta sunt recomandate pentru compactarea solului nisipos sau al pietrisului. Costul redus de intretinere si durabilitatea ridicata il recomanda ca unul dintre cele mai economice utilaje de compactare de pe piata. Desi sunt fabricate in China, compactoarele Masalta sunt de o calitate exceptionala, fiind testate individual inainte de a iesi de pe linia de productie. Utilaje de constructii de finisare beton Utilajele de finisare a betonului Masalta sunt echipate cu motoare Subaru, vestite pentru fiabilitate si calitate. Utilajele de constructii de finisare a betonului Masalta sunt ideale pentru compactarea nisipului si a pietrisului chiar si langa fundatii si imobile.

Utilaje de constructii de taiere beton si asfalt

Utilajele de taiere a asfaltului si a betonului de la Masalta sunt renumite pentru durabilitate si performanta. Echipate cu motoare Subaru si discuri de taiere speciale sunt printre cele mai bune utilaje de constructii de pe piata. Utilaje de constructii de vibrare beton.

Utilajele de vibrare a betonului de la Masalta cu motor electric de 1.5 kw asigura o putere si o frecventa ridicata de vibrare. Fiind printre cele mai fiabile utilaje de constructii de pe piata, utilajele de vibrare de la Masalta sunt alegerea optima.

Filtre active